Familierecht

Advocon biedt discrete, persoonlijke ondersteuning in diverse aspecten van het familierecht. Uw unieke familiale situatie vormt daarbij het uitgangspunt.

Advocaat familierecht met betrokken dossieropvolging 

Samenwonen, huwen, uit elkaar gaan, … Familierecht kent veel facetten die vragen om gespecialiseerd juridisch advies. Advocon neemt de tijd voor een vertrouwelijk gesprek en gaat samen op zoek naar een doeltreffende oplossing, zowel proactief en adviserend, als procederend voor de familierechtbank. 

Van verdeling van de goederen, tot verblijfsregelingen en onderhoudsgelden in het kader van een EOT (echtscheiding door onderlinge toestemming) of EOO (echtscheiding op grond van onherstelbare ontwrichting). Geschillen tussen wettelijk of feitelijk samenwonenden behoren eveneens tot de expertise van het kantoor. 

Adoptie, jeugdrecht en vereffening en verdeling 

Ook met vragen rond adoptie, ouderlijk gezag en discussies naar aanleiding van een erfenis, zoals een vereffening en verdeling van een nalatenschap, kan u bij Advocon terecht. Daarbij ontfermen de advocaten zich zowel over het burgerrechtelijke als het strafrechtelijke luik.  


Een beroep doen op een ervaren familierechtadvocaat in Aarschot?

Familierecht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x