Over ons

Advocon, gevestigde waarde in Aarschot.

Advocon vindt haar oorsprong in het begin van de jaren ’70, toen Luc Dehond het kantoor oprichtte met Christina van Casteren (oud-stafhouder bij de Balie Leuven) als eerste stagiair. 

Gedurende de jaren groeide de associatie uit tot een gerenommeerd advocatenkantoor in Aarschot en omstreken. 

Met drie advocaten en een administratief medewerkster, is Advocon een toegankelijk advocatenkantoor met veel aandacht voor de unieke situatie van elke cliënt.   

De uiteenlopende kennis, ervaring en opleidingsachtergrond van de advocaten vormen een waardevolle wisselwerking. De focus? Die ligt op constructieve oplossingen, een laagdrempelige dienstverlening en een hoogstpersoonlijke dossieropvolging. Zo staat u in elke fase van uw dossier in rechtstreeks contact met uw vaste advocaat, van eerste kennismaking, tot persoonlijke verdediging voor de rechtbank.


Luc Collin

Luc Collin studeerde in 1991 met onderscheiding af aan de KU Leuven als master in de rechten. Datzelfde jaar vatte hij zijn stage aan op het kantoor, waarna hij in 2005 vennoot werd. Luc legt zich vooral toe op het burgerlijk recht en sociaal recht. Hij wordt door de rechtbank geregeld aangesteld als bewindvoerder en schuldbemiddelaar.

luc.collin@advocon.be

Reinilde Hendrix 

Reinilde Hendrix studeerde af als master in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel in 1991. In 1993 behaalde ze een master internationaal recht aan de Université Libre de Bruxelles. Na haar stage en inschrijving op het tableau bij de balie van Leuven, startte ze haar eigen kantoor in Wezemaal (Rotselaar). In 2019 vervoegde ze het kantoor, in 2021 werd ze vennoot.

reinilde.hendrix@advocon.be

Anneleen Willocx

Anneleen Willocx studeerde in 2016 met onderscheiding af aan de KU Leuven als master in de rechten. In 2017 volgde ze een master sociaal werk en sociaal beleid en liep ze stage bij het OCMW van Aarschot. Anneleen volgde de bijzondere opleiding voor verhoorbijstand in het kader van de Salduz-wetgeving. Sinds 2018 maakt ze deel uit van Advocon, in 2021 sloot ze aan als vennoot.  

anneleen.willocx@advocon.be

Caroline Doguet

Administratief Medewerker

secretariaat@advocon.beHeb je nog vragen voor ons? 

Over ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x